Du visar för närvarande Antagen till UX-designer vid Nackademin

Antagen till UX-designer vid Nackademin

Mycket glad över att ha kommit in på utbildningen UX-designer vid Nackademin till hösten 2021 🥳 Ärligt talat var jag tveksam om jag skulle bli antagen så beslutet är lika överraskande som det är välkommet.

Utbildningen börjar i augusti 2021 och planen är att förbereda under sommaren. Jag känner att det behövs eftersom det var nästan tio år sedan jag senast pluggade vid universitetet.

Prepp med onlinekursen Learning How to Learn

Jag har anmält mig till Learning How to Learn, som är en spännande och gratis kurs om hur man lär sig mer effektivt. Kursen har ett gott rykte och sker online i egen takt.

Har även lånat boken ”A Mind for Numbers: How to Excel at Math and Science” av Barbara Oakley, som är ansvarig för kursen Learning how to Learn. Egentligen borde kursen räcka men jag känner att det är bra att bli van att återigen läsa fysiska böcker istället.

Skärmdump på kursen Learning how to Learn på sajten Coursera.
Skärmdump på kursen Learning how to Learn på sajten Coursera.

Lämna ett svar